Hoe verwijder ik mijn DisplayList-account?
Open Instellingen op het web of in een van de telefoon-apps en kies Account verwijderen. Je account wordt meteen gesloten.
Als je je account verwijdert, wordt het meteen gesloten en wordt je bril ontkoppeld. Je lijsten en accountgegevens worden 365 dagen bewaard vanwege wettelijke verplichtingen en daarna voorgoed verwijderd. Tot die tijd kun je met je e-mailadres niet inloggen.
Op het web
- Log in op displaylist.fun.
- Open het menu rechtsboven en kies Instellingen.
- Kies onder Account voor Account verwijderen en bevestig.
Op iPhone
- Open DisplayList en tik op het tandwiel rechtsboven.
- Tik onderaan op Account verwijderen en bevestig.
Op Android
- Open DisplayList en tik op het tandwiel rechtsboven.
- Tik onderaan op Account verwijderen en bevestig.
Zonder in te loggen
Mail naar support@displaylist.fun vanaf het e-mailadres van je account en vraag ons het te verwijderen. Je krijgt antwoord van een mens.
Iets anders? Mail naar support@displaylist.fun.