Jak usunąć konto DisplayList?
Otwórz Ustawienia na stronie lub w dowolnej aplikacji na telefon i wybierz Usuń konto. Twoje konto zostanie od razu zamknięte.
Usunięcie konta od razu je zamyka i rozparowuje okulary. Twoje listy i dane konta są przechowywane przez 365 dni ze względów prawnych, a potem trwale usuwane. Do tego czasu nie można zalogować się Twoim adresem e-mail.
Na stronie
- Zaloguj się na displaylist.fun.
- Otwórz menu w prawym górnym rogu i wybierz Ustawienia.
- W sekcji Konto wybierz Usuń konto i potwierdź.
Na iPhonie
- Otwórz DisplayList i dotknij koła zębatego w prawym górnym rogu.
- Dotknij Usuń konto na dole i potwierdź.
Na Androidzie
- Otwórz DisplayList i dotknij koła zębatego w prawym górnym rogu.
- Dotknij Usuń konto na dole i potwierdź.
Bez logowania
Napisz na support@displaylist.fun z adresu e-mail przypisanego do konta i poproś o jego usunięcie. Odpowie Ci człowiek.
Masz inne pytanie? Napisz na support@displaylist.fun.